Over Avilet Personenschade

U kunt ons inschakelen als u door een ongeval persoonlijk letsel hebt opgelopen. Avilet staat voor betrouwbaarheid, korte lijnen en een goede samenwerking. Wij zullen u zo volledig mogelijk ondersteunen bij het vinden van oplossingen die voor de afwikkeling van uw letselschade van belang zijn.

Hierbij kunt u denken aan de inventarisatie van uw schade, het indienen van een claim bij de verzekeraar van de tegenpartij, de communicatie hierover en het regelen van een voorschot op de schadevergoeding.

Als de gevolgen van uw letsel meevallen en u vlot herstelt, dan kan Avilet snel en kundig de afhandeling van uw schade verzorgen. Soms blijkt dit in de praktijk helaas ook anders uit te pakken. Juist als het herstel tegenvalt, is het belangrijk om kundig advies te krijgen. U wordt dan door ons gedurende het hele herstelproces begeleid, persoonlijk en betrokken.

De naam Avilet

Alma van Lieshout – de Bruin heeft als oprichtster bewust gekozen voor de naam Avilet, die een samenvoeging is van de eerste letter van de voornamen van haarzelf en haar drie gezinsleden, in combinatie met haar vakgebied: Letselschade.

Menu