Alma van Lieshout – de Bruin

“Ik voel mij altijd betrokken bij de slachtoffers van letselschade. Ik zet mij graag daadkrachtig in voor uw zaak zodat u de hulp en schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.”

Al vroeg in het begin van mijn loopbaan kwam ik in aanraking met letselschade. Dat was op de afdeling Autoschade van een verzekeringsmaatschappij. Omdat dit mijn interesse had heb ik mij, na het doorlopen van diverse cursussen op letselschadegebied, gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken.

Ik voelde mij altijd betrokken bij de slachtoffers van letselschade. Bij het Waarborgfonds Motorverkeer kon ik vanaf 1987 in de buitendienst als letselschaderegelaar de slachtoffers ook echt leren kennen.

Toen ik in 1997 aan de slag ging bij een expertisebureau, kreeg ik als senior Schade-regelaar in mijn eigen rayon ook te maken met zware letselzaken en overlijdenszaken. Omdat ik in die periode uitsluitend werkte voor verzekeringsmaatschappijen, ging ik het rechtstreekse contact met de slachtoffers steeds meer missen.

Daar kwam verandering in toen ik in 2004 aan het werk ging als zelfstandig franchisenemer voor de belangenbehartiging van slachtoffers. Sinds 1 oktober 2018 werk ik als zelfstandige onder mijn eigen naam Avilet Personenschade.

Sinds 1980 ben ik getrouwd en we hebben twee (inmiddels) volwassen dochters. Een groot deel van mijn vrije tijd wordt in beslag genomen door onze drie honden. Hiermee maak ik graag wandelingen en we doen hiermee speuren en behendigheid.

Sinds 1989 lid van vakvereniging NIS
In 1999 ingeschreven als registerexpert bij het NIVRE

Menu